Spiertesten

Wil je van je allergie af? Verlang je naar een leven zonder die vervelende klachten, zoals huidklachten, maag- en darmklachten of ademhalingsklachten? Met een NAET behandeling (Nambudripad┬┤s Allergie Eliminatietechnieken) help ik jou of je kind veilig en natuurlijk van de allergie af. Ik zie een allergie als een verstoring van je energiebalans. Die is eenvoudig op te sporen met een spiertest.

Spanningsverandering
Deze techniek is al in de jaren ┬┤60 ontwikkeld. Arts en chiropractor George Goodhart ontdekte dat spieren reageren met spanningsveranderingen op stress en ziekte. Via spiertesten zijn deze spannings-veranderingen op te sporen. Zo ook bij een allergie.

Allergievrij
In mijn praktijk Angellove 4 you geef ik je via een spiertest inzicht in de oorzaak van je allergische klacht. Daarna ga ik je behandelen. Na de behandeling doen we de spiertest nogmaals. 
Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren