Over mij

Mijn naam is Esther Vogels en ik heb een energetische, spirituele en holistische praktijk in Roermond. Ik werk samen met engelen. Dat lijkt spannend, maar ieder mens heeft zijn eigen beschermengelen, jij ook. Zit je niet lekker in je vel? Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of levensuitdagingen? Of wil jij graag in contact komen met overleden dierbaren? Kom dan eens naar mijn praktijk Angellove 4 you.Mijn passie Angellove 4 you
Mijn praktijk is mijn passie, elke dag weer. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen. We zijn immers allemaal een schakel in een bijzonder geheel en we hebben elkaar nodig. Het geeft mij heel veel voldoening om een schakel te mogen zijn in jouw leven en je te begeleiden en te coachen om je ware zelf weer te zijn.

Medium Roermond

Ook help ik je om te gaan met het verlies van hen die je zo dierbaar waren. Via de engelen leg ik contact met de overledenen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat ik zoal doe. Verder op deze site lees je veel meer.
Workshops en cursussen
Natuurlijk ben ik volledig opgeleid om dit werk te mogen doen. Daarom geef ik zelf ook workshops en cursussen. Ik ben inmiddels:

Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 - 218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.

HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren