Derde ooghealing

Je derde oog is het oog dat net boven je ogen in het midden van je voorhoofd zit. Het is geen fysiek oog, maar een energetisch oog, ofwel een geestesoog. Als je derde oog vertroebeld is krijg je last van fysieke en emotionele problemen. Daar help ik je graag van af.

Wanneer een derde ooghealing?
Je derde oog, je geestesoog, kan vertroebeld zijn door energetische blokkades. Deze blokkades kunnen ontstaan door karmische situaties maar ook door voedingskwesties. De naam ´derde ooghealing´ geeft al aan dat deze healing echt gericht is op je derde oog. Dit in tegenstelling tot een karmahealing, die gericht is op het hele lichaam. Heb je één van onderstaande klachten, neem dan eens contact met me op.
  • fysieke klachten
  • emotionele klachten
  • stress
  • burn-out
  • angsten of fobieën
Hoe verloopt een derde ooghealing?
Voor een derde ooghealing gebruik ik meerdere technieken om je oog echt schoon te maken. Zo verwijder ik aangeslibde stoffen, waaronder koffie, melkproducten en roodvlees. Verder werk ik ook op de spieren van de oogzenuw. Ik geef aan welke blokkades ik zie en vraag je of de engelen het mogen herstellen. Zo worden blokkades uit dit leven en uit vorige levens opgelost.

Meer weten?

Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren