Allergie vrij met NAET (Nambudripad´s Allergie Eliminatie Technieken)

Heb jij last van allergie? Heb je last van je spijsvertering of heb je misschien ademhalingsklachten, last van gezwollenheid of jeuk? Een allergie is ontzettend vervelend. In mijn praktijk Angellove 4 you, help ik je er graag van af met een NAET behandeling. Helemaal pijnloos, natuurlijk en veilig. Ook geschikt voor je baby of kind.

Wat is NAET?
NAET is een techniek die valt onder de kinesiologie, een natuurlijke geneeswijze waarbij  we door spiertesten te doen in communicatie gaan met het lichaam. Zo kun je een verstoring in de energiebalans opsporen. Door de blokkade op te sporen en te behandelen verdwijnt de allergie.

Wanneer een NAET behandeling?
Deze behandeling werkt voor allerlei soorten allergieën, voor zowel volwassenen als baby´s en kinderen. Bijvoorbeeld:
  • voedselallergie
  • hooikoorts
  • (huis)dierenallergie
  • huisstofmijtallergie
  • allergisch astma
  • contactallergie
  • zonneallergie
  • medicijnallergie
Hoe verloopt een NAET behandeling?
Eerst stel ik met een spiertest vast op welke allergenen je reageert. Dan behandelen we het allergeen. Hiervoor masseer ik de zenuwbanen langs je ruggengraat. Door het testampul met het allergeen in de hand te houden blijf je in contact met (de energie van) dat allergeen. Door mijn massage programmeert je lichaam zich als het ware opnieuw. Het reageert niet meer op het allergeen. Nadat je twintig minuten rust hebt genomen, zie je het resultaat terug in de spiertest.

NAET behandeling bij baby´s of kinderen

NAET is een veilige en natuurlijke wijze om je kind van een allergie af te helpen. De behandeling bij kinderen verloopt iets anders en is iets minder lang.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren
Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.