Karmahealing

Een karmahealing is van toepassing als je derde oog, ofwel je geestensoog vertroebeld is. Je ervaart dan fysieke of emotionele problemen. In mijn praktijk Angellove 4 you help ik je de energetische blokkades op te heffen.

Wanneer werkt een karmahealing?
Je derde oog, je geestesoog, kan vertroebeld zijn door energetische blokkades. Deze blokkades kunnen ontstaan door karmische situaties ofwel situaties uit een vorig leven. Je hangt eigenlijk vast in een patroon dat jezelf niet kunt doorbreken. Hierdoor ervaar je fysieke of emotionele problemen. Als het je bijvoorbeeld niet lukt om af te vallen, kan het zijn dat je in een vorig leven honger hebt gekend. Wil je dan weer in balans komen, probeer dan eens een karmahealing.

Hoe verloopt een karmahealing?
De technieken die ik bij een karmahealing gebruik zijn gericht op het hele lichaam en op jouw energieveld. Ik vertel je welke blokkades ik tegenkom. De kans is groot dat je dit goed herkent. De engelen begeleiden deze karmahealing en herstellen en helen deze blokkades. Zo stap je uit je oude patroon en ben je in staat nieuwe en andere keuzes te maken.


Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren