Healing of reading op afstand

Je wilt graag van je fysieke of emotionele klachten af, maar misschien is het voor jou niet mogelijk om naar mijn praktijk Angellove 4 you te komen. Of vind je het gewoon fijner om thuis te blijven? Dat kan. Dan voer ik de healing of de reading op afstand uit.

Wanneer een healing op afstand?
In mijn praktijk Angellove  4 you gebruik ik een healing op afstand als je niet naar mijn praktijk kan komen of het fijner vindt om thuis te blijven. Ik pas dit toe als je last hebt van één van onderstaande klachten:
  • fysieke klachten
  • emotionele klachten
  • stress
  • burn-out
  • angsten en fobieën
  • verzamelwoede
  • relatieproblemen (privé en/of zakelijk)
Hoe verloopt een healing op afstand?
Een healing met hulp van (bescherm)engelen is mogelijk terwijl je niet in mijn praktijk bent. We bespreken dan tevoren wel duidelijk wat er op welk tijdstip gaat gebeuren zodat je goed voorbereid bent. Bij deze healing fungeren de engelen als boodschappers: ze geven door wat er speelt. Zo ervaar je zelf waar jou energetische blokkades zitten. Vaak is één behandeling al genoeg om je blokkades te verhelpen


Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren