Healing

Met healing wordt energetisch werken bedoeld. Het doel is om, via het bewerken van het energieveld, je welzijn te bevorderen. Ik help je bij allerlei verschillende soorten klachten: privé of werkgerelateerd, fysiek, mentaal of emotioneel. De aard van je klachten bepaalt welke techniek het best passend voor je is. Daarbij geef jij aan wat je wel en niet wilt. Sta je overal voor open? Laat het dan gewoon over je heen komen.

Hulp van engelen en overleden dierbaren
De (bescherm)engelen geven duidelijk aan wat voor jou het beste is. Soms zijn er ook overleden geliefden die je helpen bij de healing. Vaak is één behandeling al genoeg om van je klachten af te komen.

Verschillende technieken
In mijn praktijk gebruik ik verschillende technieken om ervoor te zorgen dat jij je weer beter gaat voelen of antwoorden krijgt op je vragen:
Doorverwijzing huisarts
Het werken met engelen gaat heel goed samen met de reguliere geneeskunde. Als het nodig is stuur ik je zeker door naar je huisarts.

Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren