Dierenhealing

Je wilt voor je huisdier het allerbeste. Is je dier angstig, agressief of heeft het fysieke klachten? Help hem dan met een dierenhealing. Vaak onstaan de klachten door energetische blokkades. Een healing is dan een goede methode om de klachten te verhelpen.


Hoe verloopt een dierenhealing?
Honden, katten, paarden of andere dieren hebben soms fysieke klachten of gedragsproblemen. Soms zijn dieren angstig of aggressief. Deze klachten komen veelal voort uit energetische blokkades. Met een healing verhelp ik deze klachten en los ik de blokkades en begrenzingen in de energiestromen op door de hulp van engelen in te roepen. Een andere behandeling die ik regelmatig toepas is de Integrated Energy Therapy (IET).


Dierenhealing op afstand
Ik begrijp dat het niet altijd mogelijk is om met je dier naar mijn praktijk te komen. Daarom is het mogelijk om de healing op afstand te laten plaatsvinden.


Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 - 218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.

HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren