Bloesemremedie

Een bloesemremedie is een energetisch geneesmiddel, waarmee spiritueel therapeut Esther Vogels van Angellove4you je kan behandelen bij allerlei klachten. Met een speciale bereidingswijze wordt de energie van bloemen en planten overgebracht in het water.

Toepassingen

Bloesemremedie heeft diverse toepassingen. Zo kan Esther Vogels van Angellove4you dit natuurlijke, energetische middel inzetten om emoties en gemoedstoestanden te neutraliseren bij onder meer:

  • depressie;
  • paniek en angsten;
  • rusteloosheid;
  • eenzaamheid;
  • energiegebrek.

Bloesems hebben geen schadelijke bijwerkingen. Als ervaren therapeut gaat Esther Vogels graag op zoek naar wat voor jou de meest geschikte bloesemremedie is, die verkrijgbaar is per flesje. Per keer dienen enkele druppels te worden ingenomen. Tijdens een consult wordt dit allemaal duidelijk uitgelegd. Een behandeling met bloesemremedies is een eenvoudige, veilige en krachtige methode om emotionele problemen aan te pakken!

Contact
Wil je ook weer lekkerder in je vel zitten? Neem dan contact op met Angellove4you. Esther Vogels vertelt graag meer over de mogelijkheden om de hulp van je bescherm engelen in te roepen. Bel naar 0475 -218 918 of 06 - 21 500 334, stuur een e-mail naar info@angellove4you.nl of maak gebruik van het contactformulier.

HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren