Bescherm engelen

Esther Vogels van Angellove4you uit Roermond behandelt je door de hulp en kracht van bescherm engelen in te roepen. Zo kunnen allerlei klachten verdwijnen! De praktijk van Angellove4you is uitstekend bereikbaar vanuit onder meer Maastricht en Eindhoven. Al vele klanten uit Limburg en Brabant zijn met succes door Esther Vogels behandeld.

Methodes
Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Of wil je graag hulp bij het omgaan met of aanpakken van bepaalde problemen of uitdagingen op je levensweg? Dat kunnen zaken zijn op je werk, binnen je relatie, maar ook gezondheidsproblemen of een combinatie hierrvan. Esther Vogels roept de hulp van je bescherm engelen in en kan je zo helpen om weer lekker in je vel te zitten en weer te stralen. Met hulp van bescherm engelen gaat je energie weer stromen en zijn angsten en fobie├źn, verslavingen, depressies, gebrek aan zelfvertrouwen en faalangst te behandelen. Er zijn bij Angellove4you verschillende methoden mogelijk:
Esther Vogels kan tevens als medium optreden en contact leggen met overledenen, om je bij te staan in je rouwproces. Met NAET kan ze daarnaast allergie├źn, verkoudheden en ADHD verminderen of verhelpen. Graag kijkt Esther Vogels welke methode het beste bij jou past!

Contact
Wil je ook weer lekkerder in je vel zitten? Neem dan contact op met Angellove4you. Esther Vogels vertelt graag meer over de mogelijkheden om de hulp van je bescherm engelen in te roepen. Bel naar 0475 -218 918 of 06 - 21 500 334, stuur een e-mail naar info@angellove4you.nl of maak gebruik van het contactformulier.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren