Mediumreading

Zoek je naar een manier om het verlies van een dierbare een plaats te geven? Loop je rond met nog veel vragen? Of wil je gewoon weten hoe het met je overleden partner, familielid, vriend(in) of misschien wel je eigen kind gaat. In mijn praktijk Angellove 4 you leg ik contact met overleden dierbaren. De boodschappen die ze doorgeven zijn altijd helpend en helend.

Wanneer een mediumreading?
Als je graag wilt weten hoe het gaat met je overleden partner, familielid, vriend(in) of misschien zelfs met je eigen kind. Of als je nog dingen wil vragen. Vaak ervaren mijn klanten klachten als gevolg van het rouwproces zoals:
  • emotionele klachten
  • sociale klachten
  • fysieke klachten


Hoe verloopt een mediumreading
Als medium leg ik eerst contact met je overleden geliefde. Je mag een foto meenemen van de overledene, maar het is niet persé nodig.  Vaker komen er meerdere overleden geliefden tijdens een sessie. Ze vinden het altijd ontzettend fijn om contact te hebben zodat je weet en ervaart dat ze nog bij je zijn. De boodschappen die ze doorgeven zijn persoonlijk, helpend en troostend en van onschatbare waarde voor jou als nabestaande.Meer weten?
Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren