Paardenfluisteraar ontmoet Engelenfluisteraar

Als Paardenfluisteraar waarvan het haar dagelijks werk is met paarden en mensen ‘te fluisteren’ is het bijzonder een Engelenfluisteraar te ontmoeten.


Engelenfluisteraar?
Eh, ja – nou ja eigenlijk is Esther: Praktiserend Engelen Expert. Net zoals ik coach en trainer ben die paarden als co-coach heeft. En net zoals ik Horse Communicator ben en het woord paardenfluisteraar eigenlijk heel fout vind omdat je niet fluistert maar communiceert met paarden. Esther komt voor de coaching met paarden. Een coaching die al snel intensief en intens is, en waar bijna direct de Engelen bij betrokken zijn. Dit gaat vanzelf. Net zo vanzelfsprekend als de paarden zijn voor mij, zijn de engelen vanzelfsprekend voor Esther.

Direct de eerste keer weet ik dat Esther ‘echt’ is. Geen hocus pocus, geen rare dingen en zeker geen donkere / zwarte energie toestanden. Van sessie tot sessie blijkt hoe de Engelen als vanzelfsprekend in haar leven zijn en ook blijkt hoeveel contact zij heeft met de Engelen zonder van deze aarde af te geraken.

Impulsief neem ik een besluit en kondig Esther aan dat ze de volgende keer 2 uur moet inruimen voor de paardencoaching en dat we nog iets ‘anders’ gaan doen. Na Esthers sessie brengen we samen het coachpaard naar het land. Het regent dat het giet. We hebben een extra regenjas nodig. En gelukkig heeft Esther ’s ochtends nog, na mijn sms'je, een paar rubber laarzen gekocht.

We lopen naar een voor mij heel bijzondere plek. Een plek in het weiland achter de stal. Esther kent deze plek niet en is hier nog nooit geweest. Ik voel me een beetje schuldig als ik haar vraag te voelen wat zij op die plek voelt. Esther voelt daar licht, het is een bijzondere plek. Deze plek voelt voor Esther als een poort. Als een verbinding tussen hemel en aarde. Het verbaast me niets! Deze plek voelt voor mij zo goed, terwijl ik er een hekel aan zou moeten hebben. Esther voelt een poort, een verbinding tussen hemel en aarde, precies daar waar mijn paard is ingeslapen en de overgang tussen aarde en hemel maakte.

Een paard, die je beste vriend is, verliezen is zeer ingrijpend. Nadat mijn eerste paard overleed heb ik altijd een hekel gehad aan de plaats waar dat gebeurde. Zelfs de naam van die plaats kan ik tot de dag van vandaag niet horen. En waar mijn 2e paard overleed is het precies anders. Ook Esther kijkt niet verbaasd als ik het vertel. Ook is ze niet gepikeerd omdat ik niets aangekondigd heb. Ze concentreert zich en daarna ontstaat een unieke sessie.

Ik kan er niet veel over vertellen omdat het te persoonlijk is, maar ik kan wel vertellen dat Esther niets wist van: mijn allergie voor bepaalde producten, de familie allergie voor een aantal voedingsmiddelen, mijn opa’s voorliefde voor de maan, mijn voorliefde voor de maan. En al helemaal niet dat er foto’s van beneden naar boven zijn verplaatst in mijn huis, laat staan dat Esther wist dat boven 2 lampen, 1 op de gang en 1 in de badkamer zo nu en dan knipperen. En, redelijk lachwekkend, dat de schroeven van de toiletbril boven aangedraaid moeten worden…Esther geneert zich een beetje als ze dit verteld… maar het klopt.

Heel bijzonder, heel vertrouwd en heel mooi wat Esther mij op deze unieke dag kon vertellen namens de Engelen. Ik ben niet alleen een pracht ervaring rijker, maar kan er ook nog eens heel veel mee!

Naderhand lopen de Engelenfluisteraar en de Paardenfluisteraar samen terug in de wetenschap dat wij beiden niet alleen mensen kunnen helpen, maar ook heel veel voor mensen kunnen betekenen.

Margreet Noordanus / website: PaardenInzicht / e-mail

HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren