Engelenkaartreading

Als je een algemene engelenkaartreading kiest, krijg je antwoorden op verschillende vragen die je hebt. Het kan gaan over je werk, je relatie of je gezondheid of je diepste hartenwens. Je eigen (bescherm) engelen en de aartsengelen geven je antwoorden. Altijd op een positieve en opbouwende manier.

Verschillende readings
Afhankelijk van wat jij wilt weten, kies je uit één van de onderstaande readings.

Wanneer een algemene engelenkaartreading?
Zoek je het antwoord op belangrijke levensvragen? Misschien gaan ze over je werk, je relatie, je gezondheid of je sociale contacten. Denk dan eens aan een engelenkaartreading. Dit is een mooie manier om antwoorden te krijgen als je met hele diverse vragen rondloopt.


Hoe verloopt een algemene engelenkaartreading?
Bij deze reading werk ik met engelenkaarten. Ik gebruik hiervoor de kaarten van Doreen Virtue. Deze kaarten dragen een positieve boodschap uit. Jij hoeft alleen maar vragen te stellen. De engelen doen de rest. Altijd op een positieve, opbouwende manier. Zo krijg je antwoorden en inzichten op vragen die bij je spelen. Wanneer je iets met de boodschappen doet die je doorkrijgt kom je in een positieve flow terecht.


Meer weten?

Ik wil je graag laten zien wat ik voor jou kan betekenen. Als je nog vragen hebt of met mij in contact wilt komen, laat het me dan gerust weten via het contactformulier of telefonisch via 0475 -218 918. Benieuwd naar belevingen? Lees dan de verschillende ervaringen.
HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren