Contact leggen met overledenen

Een bloesemremedie is een energetisch geneesmiddel, waarmee spiritueel therapeut Esther Vogels van Angellove4you je kan behandelen bij allerlei klachten. Met een speciale bereidingswijze wordt de energie van bloemen en planten overgebracht in het water.

Toepassingen

Tijdens een rouwproces kan het je helpen om contact te leggen met overledenen. Medium Esther Vogels van Angellove4you uit Roermond kan hiervoor zorgen. Al vele malen heeft zij warme, troostende boodschappen van overledenen mogen overbrengen aan klanten uit heel Limburg en Brabant.

Contact maken met geliefde overledenen
Esther Vogels uit Roermond kan in haar praktijk Angellove4you contact leggen met dierbare overledenen. Bij degene die in het aardse bestaan is achtergebleven kan een rouwproces een kwestie van jaren zijn. De innerlijke energiebalans kan daardoor ernstig verstoord raken: je zit niet lekker in je vel en kunt allerlei klachten ervaren. Esther Vogels zet haar gaven als medium daarom in om contact te leggen met geliefde overledenen van haar klanten. Een overledene zal eerst specifieke informatie of kenmerken doorgeven, zodat duidelijk is om welke persoon het gaat. De berichten die vervolgens doorgegeven, zijn altijd persoonlijk, helpend en troostend en kunnen bijdragen aan het helende proces.


Contact
Wil je ook weer lekkerder in je vel zitten? Neem dan contact op met Angellove4you. Esther Vogels vertelt graag meer over de mogelijkheden om de hulp van je bescherm engelen in te roepen. Bel naar 0475 -218 918 of 06 - 21 500 334, stuur een e-mail naar info@angellove4you.nl of maak gebruik van het contactformulier.

HOME
OVER MIJ
HEALING
READING
MEDIUM
IET
NAET
WORKSHOPS
TARIEVEN
CONTACT
Engelen expert
Beschermengelen
Engelen healing
Karma healing
Healing op afstand
Dieren healing
Oog healing
Bloesemremedie
Engelenkaart reading
Engelen jaar reading
Medium reading
Voedingsallergie
Kinesiologie
Spiertesten
Aurareading
de helende engelen
voor dieren